لالیک آنخره نواق LALIQUE encre noir man 100ml

ادکلن لالیک انکر نویر مردانه یا ادکلن لالیک مشکی در سال 2006 روانه بازار شد. طراحی شیشه ساده اما زیباست، یک قالب کریستالی سیاه، در یک بسته بندی خوب. طراحی شیشه از طراحی جوهردان مشهور سال 1913 شرکت لالیک الهام گرفته است.

لالیک انخره نواق (Encre Noire) به معنای جوهر سیاه است و از طراحی ظاهرش نیز چنین برداشتی می‌شود. این محصول توسط Nathalie Lorson ساخته شده.

دو دلیل پرفروش شدن ادکلن لالیک مشکی ظاهری تاریک، تیره و درپوش چوبی اش و همچنین رایحه ای کاملاً چوبی که بوی وتیور (خس خس) کاملاً مشهودست، می‌باشد. این عطر برای شما تصوری از قدم زندن در جنگلی چوبی، معطر و تاریک را می‌دهد. ادکلن انکر نویر به معنای جوهر سیاه الهام گرفته شده از محصول جوهردان لالیک است که بسیار معروف می باشد. این عطر تلفیقی از عطر کلاسیک و مدرن می‌باشد. این عطر در ایران به ادکلن لالیک مشکی معروف است.

7,900,000 تومان

20 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

تحویل اکسپرس

حمل رایگان سفارشات بالای 1 میلیون تومان

پرداخت امن

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل

ضمانت اصالت کالا

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل

حجم عطر100میل

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “لالیک آنخره نواق LALIQUE encre noir man 100ml”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7,900,000 تومان